Carucior hypermarket P 220 Super Charger

CARUCIOR HYPERMARKET P 220 - COMPOZIT

CARUCIOR HYPERMARKET P 220 - HYBRID

P 220 Super Charger este cel mai solicitat model de carucior de cumparaturi, fabricat de Polycart. Avand o capacitate mare, acest carucior de cumparaturi ofera clientilor dvs  confortul necesar la cumparaturi, marind vanzarile si satisfactia consumatorilor  oricarui magazin de retail .

Caruciorul de cumparaturi P220 Super Charger este cartea de vizita a magazinului dvs, prin tinuta de inalta calitate , trasaturile bine  conturate, culorile vii si stralucitoare si, nu in ultimul rand, prin incredibila durata de viata.

Caruciorul pentru supermarket P220 Super Charger este rezistent la acizi si baze, la orice agent de curatare si este protejat de deteriorare, prin aditivi speciali  impotriva radiatiilor UV.

Toate carucioarele fabricate de noi sunt food safe!

Materialele compozit si aditivii folositi la fabricarea carucioarelor noastre rezista in cele mai dure conditii, cum ar fi: aerul cu continut ridicat de sare, din orasele de pe litoral, temperaturile mari din orasele  din penisula Arabica, sau temperaturilor scazute din Nordul Europei, Statelor Unite si Canadei.

Datorita greutatii reduse, rotilor special concepute pentru anduranta si rezistenta, cosului din plastic cu scaun pentru copii bine dimensionat inca din proiectare, caruciorul Polycart P220 nu are rival in privinta calitatii .

Niciunul din concurentii nostri nu are abilitatea de a fabrica un carucior integral din plastic compozit,  furnizand ori modele hybrid, ori modele din polycarbonat, care dupa cateva luni de exploatare capata un grad de uzura avansat, din cauza usurintei cu care se zgarie. La modelele  hybrid  cu cos din plastic  si rama portanta din metal nu se elimina principalele inconveniente pentru care supermarketurile  caseaza carucioarele, respectiv: rugina, deformarea la impact si furtul carucioarelor pentru valorificarea lor la centrele de colectare.

Polycart fabrica modele hybrid, dar recomanda cu precadere modelul fabricat integral din compozit, intrucat durata lui de viata este de 3 ori mai mare decat a celui hybrid, Polycart oferind astfel cel mai bun cost in exploatare, pentru un carucior de cumparaturi.

 

VEZI PDF