Carucior magazin

Polycart este un carucior care a confirmat cea mai inteligenta solutie pentru un carucior de cumparaturi, aceea de a fi fabricat dintr-un material la fel de rezistent ca metalul, insa fara viciile acestuia, respectiv: rugina, pierderea aspectului estetic intr-un timp foarte scurt precum si scaderea valorii pierderilor cu carucioarele care se subtilizeaza anual, pentru valorificarea metalelor la centrele de fier vechi.

Nasterea caruciorului Polycart Hybrid a inspirat si ceilalti producatori sa introduca in fabricatie modele asemanatoare, unele chiar inspirate de design-ul si materialul folosit de Polycart.

De la nasterea primelor carucioare de cumparaturi Polycart, acestea au fost subiectul unei continue perfectionari, a numeroase imbunatatiri, pentru transformarea lui in cel mai bun carucior de cumparaturi din lume si incepand cu anul 2016., primul brand ca nivel de vanzari in Statele Unite ale Americii.

Acum, carucioarele de cumparaturi oferite de noi sunt o prezenta permanenta pentru milioane de cumparatori care apreciaza zilnic rafinamentul, frumusetea si calitatea tehnica excelenta a carucioarelor noastre.

De la atenta selectionare a furnizorilor de materiale, pana la contractartea de subansamble si roti de la cei mai performanti furnizori, impreuna cu culorile luminoase si vivace, conjugate cu robustetea, fac din modelul Polycart cel mai bun carucior de cumparaturi din lume.

Carucioarele de cumparaturi fabricate de noi vin echipate, in functie de dorinta cumparatorului, cu orice tip de roata dorita, fie ca este Tente, Rhombus sau Bickle.

Toate carucioarele noastre sunt fabricate in Europa, fabrica fiind localizata in Valencia/Spania, ceea ce ne ofera acces rapid la transportul maritim, pentru transportul carucioarelor noastre pe tot globul.

Dezvoltarea fabricii noastre in Europa s-a facut pentru sublinierea calitatii deosebite a produselor, fabrica neacceptand nici macar o piulita care sa nu fie fabricata sub inalte standarde de calitate, caruciorul fiind certificat ISO 9001:2000 si Normele Europene cele mai dure in materie, pentru carucioarele de cumparaturi, UNE EN1929-1.

Clientii nostri, de la cel mai mic supermarket, pana la cele mai mari hypermarket-uri, pot cu ajutorul caruciorului de  cumparaturi fabricat de noi, sa-si expuna cu usurinta identitatea, cu mesaj centrat, prin culori vii si vibrante, improspatand imaginea generala, pentru o impresie vizuala puternica asupra consumatorilor.

 

De ce sunt carucioarele Polycart considerate cele mai bune din lume:

 1. Dimensiuni

Carucioarele Polycart avand cea mai buna proportionalitate a dimensiunilor, fiind perfect balansate, fiecare din carucioare avand propriul tip de sasiu,  conceput special, Polycart nefolosind acelasi tip de sasiu pentru 2 sau mai multe tipuri de carucioare.

Majoritatea fabricantilor ataseaza cosul pe partea interioara a sasiului, in felul acesta pierzand foarte mult spatiu, in consecinta, concurenta noastra are cosuri mai mici, care pot cara un volum mai mic de produse, in comparatie cu carucioarele Polycart. Acest lucru mareste si confortul la cumparaturi,  noi permitandu-ne sa facem cosuri mai putin adanci, dar cu capacitate mai mare.

 1. Materiale

Cosul nostru nu este fabricat din Polycarbonat, care este un  material casant, si in caz de spargere provoaca rani semnificative si care creeaza, de asemenea probleme la trecerea de la cald la rece, conducand la deteriorarea caruciorului, ci din polipropilena, material virgin, agreat pentru industria alimentara, si care prin design-ul tip fagure este foarte greu de deteriorat.

Pe de alta parte, carucioarele din polycarbonat arata minunat la inceput, pentru ca sunt translucide, insa cu timpul, zgarieturile din interiorul si exteriorul cosului confera un aspect urat datorita impuritatilor ce se depoziteaza in interiorul acestora.

 1. Modele

Toate modelele Polycart, indiferent de volum, au acelasi design, ceea ce va permite sa folositi la aceeasi locatie, 2 tipuri de carucioare diferite, un tip cu volum mai mare la exterior, si un alt tip, cu volum mai mic, la interior.

Putei gasi la noi, chiar si cos separat de cumparaturi, in acelasi stil cu caruciorul, ceea ce da o identitate aparte magazinului Dvs.

 

Carucioare P100/P130

Carucioarele Polycart P100 si P130, sunt carucioare de cumparaturi moderne, pentru magazine si supermarket-uri su suprafata mica, dar in acelasi timp sunt ideale ca al 2-lea carucior de suport, la interior, pentru hypermarket-urile care doresc cresterea van zarilor prin renuntarea la cosurile de mana.

Cu manevrabilitate ridicata si cos generos, P100/P130 sustine si cara orice produs, fiind silentios, protejand de asemenea, mobilierul magazinului de impactul si zgarieturile lasate de carucioarele fabricate din metal.

 

P100/P130 ofera urmatoarele avantajepentur magazine:

 • design atractiv, usor de identificat, distins
 • poate fi fabricat din plastic total, sau hybrid,
 • compact si slim
 • extrem de silentios
 • culori atractive
 • nu-si pierde niciodata forma
 • sigur pentru mobilierul magazinului
 • 100% compatibil cu portile automate de check out bazate pe tehniologia RFID

 

Avantaje pentru clienti:

 • confortabil
 • usor de manuit si manevrat
 • greutate redusa
 • silentios
 • sigur pentru copii
 • fara scantei electrostatice
 • materialele si culorile aprobate pentru industria alimentara
 • margini netede, rotunjite, fine la atingere
 • minimizarea deteriorarii in urma impactului pentru vehiculele din  parcarea clientilor
 • roti de inalta calitate, cu rulmenti si protectii
 • 100% reciclabil

 

P100/P130 este un companion stilat, contrastul dintre baza gri antracit si culorile aprinse, luminoase, impreuna cu silueta zvelta, fac magazinele dvs. sa arate perfect.

Proiectarea cosului in model tip fagure asigura o rezistenta marita si in acelasi timp permite vizualizarea rapida a cumparaturilor, din orice directie.

Design-ul special transforma carucioarele P100/P130 in cele mai sigure, usoare si versatile carucioare din categoria lor.

 

P175/P220/P240 super trolley

Stralucitoare si in culori minunate, carucioarele Polycart P175/P220/P240 super trolley, de capacitate mare, 175l, 220 l si 240 l, pot incanta vizual consumatorii dvs., pentru ca asa cum stiti deja, imaginea este cea mai importanta experienta a unui consumator.

Carucioarele Polycart vin cu o gama larga de accesorii precum si cu roti in varianta clasica, sau pentru scarile rulante.

Manerele ergonomice ale acestor  modele pot integra un display pentru logo magazin, precum si orice fel de incuietoare cu moneda standard.

Aceste carucioare sunt fabricate monobloc, ceea ce le face de 2 ori mai rezistente decat produsele competitorilor nostri, fiind de asemenea singurele carucioare, cu acesta capacitate, care pot fi fabricate integral din plastic.