Carucior supermarket P 175 Store Cruiser

CARUCIOR SUPERMARKET P 175 - COMPOZIT

CARUCIOR SUPERMARKET P 175 - HYBRID

Carucioarele Polycart P175 super trolley, de capacitate mare/175l, pot incanta vizual consumatorii dvs., imaginea fiind un element extrem de important in relatia cu consumatorii.

Carucioarele Polycart vin cu o gama larga de accesorii, precum si cu roti in varianta clasica, sau pentru scarile rulante.

Manerele ergonomice ale acestor  modele pot integra un display pentru logo magazin, precum si orice fel de incuietoare cu moneda standard.

Aceste carucioare sunt fabricate monobloc, ceea ce le face de 2 ori mai rezistente decat produsele competitorilor nostri fiind, de asemenea, singurele carucioare cu aceasta capacitate, care pot fi fabricate integral din HDPE compozit, material folosit cu precadere in industria aeronautica.

 

De ce sunt carucioarele Polycart considerate cele mai bune din lume?

Deoarece carucioarele noastre indeplinesc perfect cele trei conditii de baza necesare pentru ca un carucior sa fie sprijin pentru comercianti si clientii lor.

  1. Dimensiuni

Carucioarele Polycart au cea mai buna proportionalitate a dimensiunilor, fiind perfect balansate, fiecare carucior avand propriul tip de sasiu,  conceput special. Polycart nu foloseste acelasi tip de sasiu pentru doua tipuri de carucioare, fiecare model de carucior fiind personalizat, din acest punct de vedere.

- majoritatea fabricantilor ataseaza cosul pe partea interioara a sasiului, in felul acesta pierzand foarte mult spatiu, in consecinta, concurenta noastra are cosuri mai mici, care pot cara un volum mai mic de produse. Prin comparatie, carucioarele Polycart vin echipate cu cosuri mai putin adanci, dar cu capacitate mai mare.

  1. Materiale

Cosul nostru nu este fabricat din polycarbonat, un  material casant care, in caz de spargere, poate provoca rani semnificative si  care creeaza, de asemenea, probleme la diferentele de temperatura cald/rece, conducand la deteriorarea caruciorului. Toate carucioarele noastre sunt  fabricate din Polipropilena/HDPE, material virgin, agreat pentru industria alimentara si care prin design-ul tip fagure este foarte greu de deteriorat.

Avantajul caruciorului din  polycarbonat este ca arata foarte bine la prima vedere, pentru ca sunt translucide insa, cu timpul, zgarieturile din interiorul si exteriorul cosului confera un aspect urat, datorita impuritatilor ce se depoziteaza in interiorul acestora.

  1. Modele

Toate modelele Polycart, indiferent de volum, au acelasi design, ceea ce permite folosirea la aceeasi locatie a doua tipuri de carucioare diferite, un tip cu volum mai mare, la exterior si un alt tip, cu volum mai mic, la interior.

 

Puteti gasi la noi inclusiv cosuri separate de cumparaturi, in acelasi stil cu caruciorul, ceea ce da o identitate aparte magazinului Dvs

 

VEZI PDF