Carucior supermarketuri si hipermarketuri Polycart XL Hyper Loader 240L

CARUCIOR SUPERMARKETURI SI HIPERMARKETURI POLYCART XL  240L - COMPOZIT

CARUCIOR SUPERMARKETURI SI HIPERMARKETURI POLYCART XL  240L - HYBRID

Caruciorul de cumparaturi Super Charger 240 L este proiectat pentru hypermarket-urile cu trafic intens si unde volumul colectat de cumparaturi este mare, presupunind  si o greutate mare de manipulat.

Caruciorul de cumparaturi Polycart Super Charger 240L pastreaza designul atractiv al gamei Polycart, este usor de identificat, are capacitate mare dar este compact,  si ofera o multitudine de accesorii ce ajuta clientul si magazinul la desfasurarea activitatii intr-o maniera  silentioasa si usoara .Caruciorul de cumparaturi P240 este fabricat in culori atractive, care pot sublinia personalitatea brand-ului  dvs., ajutandu-va sa creati un ambient cald si distins, ce conduce la cresterea vanzarilor prin imbunatatirea conditiilor de desfasurare a cumparaturilor.

 

Este clar ca un carucior proiectat ergonomic, confortabil, usor de manevrat este ceea ce contribuie la cresterea gradului de satisfactie al consumatorilor si imbunatatirea ratei de reintoarcere in magazinul dvs.

Acest carucior este cel mai vandut dintre modelele comercializate de noi, inca din prima zi de prezentare fiind contractat in cantitati mari in piete unde calitatea si respectul fata de consumator sunt foarte importante, cum ar fi :Germania,Franta Spania,Norvegia si  UAE.

Fabricat integral din compozit,  caruciorul nostru se remarca prin rezistenta si elasticitate, precum  si prin lipsa elementelor metalice (si deci a ruginei) ceea ce ii cofera o durata de viata cuprinsa intre 20 si 30 de ani .

Piesele de schimb si rotile sunt cele mai accesibile, ca pret,  in raport cu alte produse existente pe  piata la acest moment,  astfel  incat cheltuielile de exploatare  sfideaza orice produs concurent.

La cerere putem furniza sample,  pentru a va convinge de calitatea produselor noastre.

In caruciorul nostru  puteti  pune toate greutatile........el va fi fericit si capabil sa le transporte!

 

VEZI PDF